facebook

youtube

akcijska ponuda

lokacija

lokacija

reklamareklama

ceramca services

Najveći izbor i najbolje cijene elektromaterijala na jednom mjestu. Iz ponude izdvajamo LED program vanjske i unutrašnje rasvjete.

ceramca services

Najveći izbor i najbolje cijene elektromaterijala na jednom mjestu. Iz ponude izdvajamo LED program vanjske i unutrašnje rasvjete.

autopraona


Kako bi našim građanima pružili najbolje usluge, vodeći se da naši kupci imaju dostupno sve na jednom mjestu, u sklopu benzinske pumpe i baucentra u Bos.Krupi otvorili smo novu samouslužnu autopraonu savremeno opremljenu sa radnim vremenom 24h.

Autopraona je opremljena automatom za usitnjavanje novčanih kovanica, najmodernijim sistemom pročišćavanja i omekšavanja vode koji spriječava pojavu kamenca i tragova vode nakon pranja auta, te sistemom podnog grijanja i pranja vrućom vodom u toku hladnih dana.
 

VELUX prozori i proizvodi u našoj ponudiVELUX d.o.o. se bavi prodajom VELUX krovnih prozora, sjenila, prozora za ravni krov s kupolom i svjetlosnih tunela. Proizvodi su dostupni u prodavnicama građevinskog materijala širom Bosne i Hercegovine.

Dio smo međunarodne VELUX grupacije s prodajnim i proizvodnim jedinicama u više od 35 zemalja i 10.000 zaposlenika širom svijeta.

Više od 70 godina VELUX grupa stvara bolje uvjete stanovanja za ljude širom svijeta - korištenje dnevnog svjetla i svježeg zraka. Vodi nas strast za dnevnim svjetlom, svježim zrakom i boljim stanovanjem. To je pokrenulo našu firmu prije više od 70 godina, i to je ono što nas još uvijek pokreće!

velux.ba

 

Wurth mašine, alati i rezne pločeNovo u našoj ponudi su električne mašine i alati poznatog njemačkog proizviđača Wurth. U našim baucentrima su od ranije bili zastupljeni alati i proizvodi ovog poznatog proizvođača, a od sada u ponudi imamo električne mašine, brusne i rezne ploče i ostale proizvode ovog proizvođača koje možete kupovati u našim baucentrima.

Klikom na sliku možete pogledati On line katalog firme Wurth.

 

Potrošačke kartica za naše kupceOstvarite dodatne popuste potrošačkim karticama za fizička i pravna lica.

U našim baucentrima možete zatražiti svoju potrošačku katicu i tako ostvariti dodatne popuste prilikom kupovine u našim baucentrima.

 

Otvorenje poslovnog objekta u Bihaću


Sika

Sika se ponosi svojim dokazanim i ekonomičnim rješenjima za vodonepropusnost za najizazovnije primjene i zahtjeve. Sika je svjetski lider u hidroizolacijama proizvodeći inovativne i visokokvalitetne proizvode za hidroizolaciju od 1910. godine. Sika-ine tehnologije hidroizolacije uključuju koncept „bijelih kada“ koji se temelji na vodonepropusnom betonu i brtvilima. Sika proizvodi su dostupni u našim baucentrima.

sika.ba 

 

Naše usluge

  • usluge besplatne dostave
  • potrošački robni krediti
  • savjetovanje i podrška
  • servisiranje i garancija

Kontakt informacije

Adresa
Žrtava srebreničkog genocida bb 
77000 Bihać 
Bosna i Hercegovina 
Tel/fax
+387 37-316-364
+387 37-316-365 
E-mail
info@cavkunovic-trade.ba

Copyright © 2013-2017 by compnet.ba
Sva prava pridržana © Čavkunović-Trade d.o.o.